Home - qdidactic.com
Didactica si proiecte didacticeBani si dezvoltarea cariereiStiinta  si proiecte tehniceIstorie si biografiiSanatate si medicinaDezvoltare personala
referate didacticaScoala trebuie adaptata la copii ... nu copiii la scoala





Biologie Botanica Chimie Didactica Fizica Geografie
Gradinita Literatura Matematica


Biologie


Qdidactic » didactica & scoala » biologie
Variabilitatea biocampurilor



Variabilitatea biocampurilor



Biocampurile unui sistem viu se afla intr-o proportie unica pentru fiecare sistem viu in parte, ele variind ca dimensiune in functie de mai multi factori.

Proportia biocampurilor aceluiasi sistem viu tinde sa se refaca, chiar daca variabilitatea este accidentala si cu atat mai mult atunci cand variabilitatea se face in cadrul unui proces de durata.

Proportia unica a biocampurilor pentru fiecare sistem viu in parte este reglata de niste rapoarte R1, R2 si R3, cu ajutorul carora putem interpreta starea momentana a sistemului viu.

Biocampurile variaza in primul rand din cauza activitatilor in care sistemul viu se implica si a activitatilor lui interne. Mai variaza in functie de zi si noapte, varsta, anotimp, oboseala, boala, sub influenta astrelor si a altor sisteme vii.


R1 compara oricare dintre biocampuri cu diametrul sistemului respectiv.


R1 = Bc1-7/Fsistem




R2 compara oricare dintre biocampurile de la 1 la 6 cu biocampul 7. Arata starea sistemului viu in functie de gradul de spiritualitate.


R2 = Bc1-6/Bc7

R3 compara oricare dintre biocampurile de la 1 la 7 cu valoarea maxima a aceluiasi biocamp.



R3 = Bc1-7val.moment/acelasi Bcval.max.


Aceste rapoarte dau caracterul de unicitate al sistemelor vii.


Biocampurile aceluiasi sistem viu nu pot creste sau descreste decat pana la limita cu biocampul invecinat.


Biocampurile animalelor


Masurand (din profil) biocampul unui caine din ANAHATA, obtinem o marime x.


x/5






x/3 x/2

x







x/8 x/8


Masurand din fata, obtinem marimea x/2.


Exemplu de modificare a biocampurilor in urma interactiunii om - caine agresiv:


R1CIUom = 300cm/30cm = 10


diametrul de 30cm al omului = (40cm intre umeri + 20cm fata-spate)/2


R1CIUcaine = 150cm/20cm = 7,5

Dupa atac,

R'1CIUom = 150cm/30cm = 5



R'1CIUcaine = 180cm/20cm = 9


Animalele si-au dezvoltat de-a lungul evolutiei speciilor anumite biocampuri strict legate de modul lor de hranire. Pradatorii si-au dezvoltat CE, iar animalele care constituiau prada si-au dezvoltat CR si CP.


Exercitiu pentru incepatori Masurati cu ansa, direct, cu metodele descrise pe larg la radiatiile Hartmann , cele 7 campuri ale unor fructe vii ( mere, lamai, portocale, pere, etc ) si ale unor oua proaspete. Masurati campurile la oua la diferite temperaturi.

Atentie , puteti gasi oua fara campuri , moarte prin inghetare, invechire sau pt. ca nu au fost fecundate ( ff. proaspete le lipseste CV si au urme din celelalte campuri ) 


Exercitiu pentru incepatori : Parcurgeti cu ansa conturul campului la fructele si ouale de la ex. precedent. Observati si simtiti ( feeling ) campurile si anomaliile din dreptul imperfectiunilor sau stricaciunilor de la fructe ! Bineanteles ca va trebuie 2-5 inspiratii pentru fiecare camp ! Parcurgeti biocampul atat in plan orizontal ( paralel cu masa pe care este asezat fructul / oul ) cat si in plan vertical. Observati si desenati forma ( atentie la oua si la mere t!!


Exercitiu pentru incepatori : Parcurgeti cu ansa campurile din jurul unui arbore si din jurul unei plante in ghiveci . Repetati exercitiul in diferite perioade ale anului inclusiv iarna . Acordati atentie anomaliilor ( adica zonelor in care campurile sunt mai mici ) si cautati cauza.


Exercitiu : Masurati cu ansa si raportorul razele celor 7 campuri la cel putin 3 persoane in fiecare saptamana. Treceti valorile in acelasi tabel in care masurati valorile CML si %fol de la ceackre.


Biocampurile reprezinte moduri de manifestare a VIULUI si sunt benefice pentru operatorul Radiestezist. Putem masura oricat de multe biocampuri ! Vom castiga experienta si ne vom stabiliza functionarea ceackrelor si centrilor LaoGong t!


Exercitiu pentru incepatori Masurati biocampurile unui fruct sau ou si apoi puneti palma dreapta ( nu stanga ) deasupra lui, paralel, la 1-5 cm distanta. Vizualizati cum o raza de Lumina groasa, alba , grea , calda, coboara din palma dvs spre fruct/ou. Dupa 1-4 minute , va faceti cruce si apoi masurati campurile acelei fiinte din nou.


Exercitiu pentru incepatori Masurati biocampurile unui fruct ( mar ) si il puneti pe masa sau in sertarul unui birou. A doua zi il masurati din nou . Faceti exercitiul cel putin 10 zile consecutive si notati valorile gasite. Daca si energizati fructul, dupa ~ 1 luna acesta va fi aproape complet uscat dar va fi viu si nu se va fi stricat.


Exercitiu pentru incepatori Masurati biocampurile unor seminte de pepene sau de mar . Calculati R1-R3 . Comparati cu fructul din care provin.


Exercitiu : Masurati cu ansa direct campurile unui fruct sau ale unui ou , insemnati valorile pe masa de dedesuptul fructului si apoi masurati biocampurile aceluiasi fruct sau ou cu ansa si raportorul. Comparati valorile obtinute .


Daca sunteti mai multi care invatati Radiestezie si va cunoasteti intre voi, masurati aceleasi campuri si apoi confruntati rezultatele. Radiestrezia ESTE O STIINTA EXACTA . Trebuie sa obtineti aceleasi valori ( in limita unor erori acceptabile de 10 % la incepatori si maxim 4 % la avansati ) . Este spectaculos , si va intareste increderea in capacitatea dvs de a masura.


Va puteti imagina si alte exercitii.


Daca masurati la distanta nu uitati sa cereti voie. Pentru fructe primiti acceptul garantat, cu exceptia cazului in care DVS NU SUNTETI OK ( adica prea obosit, va sta mintea la altceva / altcineva, sunt surse puternice de interferente malefice in zone ie a dvs ( televizor** in functiune, oameni curiosi/rai/invidiosi, radiatii de colt, etc ) .


Valabil doar pentru televizoarele cu tub catodic. Televizoarele LCD si cele cu plasma practic nu emit radiatii nocive ( emit mai putin decat o placa de beton mai nou de 6 ani ! !! ) Insa televizorul in functiune ne distrage atentia si prin aceasta constituie oricum o sursa de interferenta malefica . Mai ales daca emisiunea este malefica prin continut .


Biocampurile palmelor



La oameni , in zona palmelor biocampurile au o anomalie pozitiva notabila si foarte importanta pentru practicarea Radiesteziei. Se stie ca fiecare ceackra are o reprezentare in palma; Prezinta importanta numai cea corespunzatoare ceackrei Sahasrara. Asiaticii ii numesc Centrii Lao Gong.

















cilindrii energetici







S-a constatat ca biocampurile palmelor sunt foarte variabile de la zi la noapte si variaza mai mult la barbati decat la femei.


Un om normal poate avea biocampurile palmelor de 30-150 cm, in timp ce persoanele cu preocupari de spiritualitate si cu practica bioenergetica au in mod firesc campurile palmelor de 2-5 m si la nevoie se pot extinde la infinit.


Pentru o terapie eficienta este suficient un biocamp al palmelor de cca. 1 m. Mult mai importante sunt concentrarea si algoritmul.


S-a constatat ca pe parcursul a 24 de ore biocampurile palmelor ating un punct de maxim in jurul orei 24 (0 din a doua zi) si un punct de minim la ora 9. Mai exista si alte variabilitati mai mici in timpul zilei.


In podul palmei se afla cilindrii energetici. S-a constatat ca mana mai intrebuintata la tratamente si masuratori are biocampurile si cilindrii mai dezvoltati.


De obicei, biocampurile aferente causului palmei sunt mai mari decat biocampurile posterioare (ale dosului palmei). Totusi, cam 30% din timp, biocampurile posterioare pot fi mai puternice.


Cand folosim mainile pentru tratamente sau spatii, consumam din partea situata spre causul palmei , partea situata in dosul palmei fiind folosita ca o rezerva de balans rapid.


La barbati diferenta dintre maxim si minim este de cca. 55%, iar la femei de cca. 30%.



Graficul evolutiei circadiene (pe parcursul a 24 de ore) a biocampurilor palmelor



biocampuri palme



max





min






24 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 0


Sunt 7 'varfulete' la barbati si 9 la femei.*


Variatiile mici apar atunci cand campurile posterioare devin mai puternice decat cele din podul palmei. Pe de alta parte, campurile care se nasc in jurul punctului Lao Gong din podul palmei (unde 'ne frige') au rolul de a ne integra prin palmele noastre in acest univers. Aceste campuri au rol de radacini i.e., adica ne ajuta la captarea informatiilor si energiilor necesare vietii din oceanul informational.


De la ora 9 la ora 24 se absorb energii din Univers, niciodata capacitatea maxima a biocampurilor palmelor neputand fi depasita. Un eventual surplus este fie consumat imediat, fie pierdut.


Din palme, energia se distribuie catre emisferele cerebrale, care o activeaza specific si o distribuie in mod necesar de-a lungul canalelor energetice in intreg sistemul viu.


Somnul cel mai odihnitor este cel dintre 22-02. Cand dormim este corect de a tine palmele intinse, nu pumnul strans. Initiatii in mod corect stau cu palmele drepte si daca e posibil dpdv social orientate cu causul in sus cand stau fara a face nimic (de ex calatoresc cu trenul/masina), in acest fel armonizandu-se cu mediul , incarcandu-se cu energie si raspandind in jurul lor liniste sufleteasca .


Exercitiu pentru incepatori: Tineti palmele paralele intre ele la o distanta de cca 10-20 cm. Concentrati-va asupra spatiului dintre ele. Cand simtiti campurile, miscati usor palmele una fata de cealalta pentru a accentua senzatia simtita (uzual cald sau furnicaturi). Departati palmele si incercati sa mentineti senzatia. Introduceti diverse obstacole intre palme si observati influenta (daca exista vre-una). Se poate face si intre palmele unor persoane diferite, caz in care distanta poate ajunge pana spre valorile maxime.


Exercitiu pentru incepatori: Urmariti cu ansa conturul biocampului palmei unei alte persoane. Identificati cilindrii energetici. Masurati-le lungimea si diametrul.


Exercitiu pentru avansati : Incercati sa curbati prin comanda mentala cilindrii energetici.


nu stiu daca este in functie de sexul fizic sau de cel mental





Contact |- ia legatura cu noi -| contact
Adauga document |- pune-ti documente online -| adauga-document
Termeni & conditii de utilizare |- politica de cookies si de confidentialitate -| termeni
Copyright © |- 2025 - Toate drepturile rezervate -| copyright